Basketbal

'Team LeBron' trekt aan het langste eind in de All Star Game

'Team LeBron' trekt aan het langste eind in de All Star Game

Afgelopen nacht stond in het Staples Center in Los Angeles de All Star Game tussen de beste spelers uit de NBA op het programma. De ploeg van LeBron James - in het wit - trok aan het langste eind. Al was het een nipte zege voor 'King James' en co.

Voor de editie van 2018 werd er afgestapt van het oude systeem in de All Star Game. Het waren niet meer de beste spelers uit de Western Conference die het opnamen tegen hun collega's uit de Eastern Conference. Met LeBron James (Cleveland Cavaliers) en Stephen Curry (Golden State Warriors) werden er twee kapiteins aangeduid en zij mochten zelf hun teams samenstellen.

Zege voor King James

In de slotfase stond de ploeg van James nog 144-145 achter, maar James zelf en Russell Westbrook bogen die achterstand nog om in een 148-145 overwinning. De ploeg van Curry, goed voor slechts 11 punten, verloor zo, al was het wel erg nipt.

LeBron James zelf was goed voor 29 punten en werd zo de topscorer en MVP in de All Star Game. Bij de ploeg van Curry waren DeMar DeRozan en Damian Lillard de beste schutters van dienst, met ieder 21 punten.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.