Hebben de trades van Cleveland zo'n grote impact? "Ik ben niet zeker dat LeBron gaat vertrekken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hebben de trades van Cleveland zo'n grote impact? "Ik ben niet zeker dat LeBron gaat vertrekken"
Foto: © photonews

De Cleveland Cavaliers hebben de NBA opgeschrikt met hun trades en de eerste tekenen zijn positief. LeBron James amuseert zich en de Cavs verdedigen eindelijk opnieuw. Vooral dat eerste is belangrijk.

"Je zag aan het begin van het seizoen al dat het niet klikte bij de Cavaliers", aldus ELEVEN-commentator Glenn De Hollander. De rotte appels moesten eruit en dat gebeurde ook. "De General Manager van Cleveland heeft echt goed werk geleverd."

Met gevolg: een tevreden LeBron James. "Als LeBron James plezier heeft, is hij de beste en gevaarlijkste speler ter wereld. Als LeBron echt tevreden is, ben ik ook niet zeker of hij wel nog vertrekt aan het einde van het seizoen." Het contract van James loopt immers af.

Om de Finals te halen zijn hun kansen verbeterd

-Glenn De Hollander

Gaat de positieve flow blijven duren? "Het ziet er heel actief en energiek uit, maar ik wil er nog mee opletten. Toen de Phoenix Suns hun coach ontsloegen, wonnen ze ook vier op een rij. Als er zoiets ingrijpend gebeurt, schieten die spelers uiteraard wakker."

"Om de Finals te halen zijn hun kansen gestegen. Had je mij vorige week gevraagd of ze die zouden halen, had ik wellicht neen gezegd", ziet hij toch een belangrijke opsteker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws