Hoe zal de NBA-finale er dit jaar uitzien? De pronostiek van een kenner

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Hoe zal de NBA-finale er dit jaar uitzien? De pronostiek van een kenner
Foto: © photonews

De laatste jaren was de finale in de NBA telkens een onderonsje tussen de Cleveland Cavaliers en de Golden State Warriors, waarvan die laatste er twee won. Maar dit seizoen lijkt het anders te lopen.

Waar de Cleveland Cavaliers vorig jaar in het reguliere seizoen al niet hun beste basketbal lieten zien, is dat dit seizoen zo mogelijk nog erger. We gingen bij ELEVEN-commentator Glenn De Hollander eens kijken wat zijn pronostiek is.

Het reguliere seizoen zit immers in de laatste rechte lijn. "Ondanks het feit dat ze momenteel niet op nummer één staan, zeg ik nog steeds Golden State Warriors in het westen, maar in het oosten twijfel ik enorm", aldus De Hollander.

Bank doet het voor Toronto

"Ik ga me eraan wagen om niet Cleveland te zeggen. Maar dan twijfel ik nog steeds tussen de Boston Celtics en de Toronto Raptors. Die Celtics doen me echt de nek om. Die waren zó goed in het begin van het seizoen, maar nu."

"Uiteindelijk ga ik toch voor de Toronto Raptors gaan. Zeker door die nieuwe, snellere manier van spelen. De energie van de bank spreekt mij ook aan, dat kan een voordeel zijn om voorbij de Celtics te geraken. De bank kan echt de doorslaggevende factor zijn aangezien de basis bij beide ongeveer even sterk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws