Aftellen naar de Playoffs: deze teams verrasten, deze stelden teleur

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Aftellen naar de Playoffs: deze teams verrasten, deze stelden teleur
Foto: © photonews

Met de fenomenale onderlinge clash tussen de Minnesota Timberwolves en de Denver Nuggets, zijn de plaatsjes voor de Playoffs allemaal bekend. ELEVEN-commentator Glenn De Hollander geeft zijn analyse van het reguliere seizoen.

"Eerst en vooral was de spanning enorm. Plaats drie tot negen in het westen liggen enorm dicht bij elkaar. Ik kan me niet herinneren dat het ooit zo spannend was", aldus De Hollander die de laatste wedstrijd van het seizoen ook met argusogen volgde. "Ik vind het jammer dat Denver het niet haalde, maar anderzijds wil je die drie sterren van Minnesota, Townw, Wiggins en Butler, echt wel in de Playoffs zien."

Er waren teams die verrasten, en teams die voor een teleurstelling zorgden. "De Detroit Pistons hadden er altijd dichter bij moeten zijn. Milwaukee Bucks, Washington Wizards en Miami Heat draaiden geen topseizoen en zijn er wel bij."

Philadelphia top, maar wat met Boston?

"In positieve zin is Utah de grootste verrassing, maar wat Philadelphia gedaan heeft is enorm sterk. Had je mij voor het seizoen gezegd dat zij derde zouden worden in het oosten, ik had je gek verklaard. Volgens mij kunnen ze zeker de Conference Finals halen. In de tweede ronde komen ze tegen de Boston Celtics of de Milwaukee Bucks, die kunnen ze aan."

"Op Boston reken ik immers niet meer. Als ze door die eerste ronde kunnen spartelen zou het al goed zijn. Het is jammer, omdat Brad Stevens uitstekend werk levert, maar er zijn nu eenmaal teveel geblesseerden."

De blessure van Kyrie Irving gooit roet in het eten voor Boston.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws