Z贸 zou ons All-NBA First Team eruit zien!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Z贸 zou ons All-NBA First Team eruit zien!
Foto: © SC

Met het reguliere seizoen achter ons en de eerste ronde van de Playoffs volop bezig, is het tijd om even terug te blikken op de absolute uitblinkers van dit seizoen in de NBA.

ELEVEN-commentator en NBA-kenner Glenn De Hollander stelde voor ons zijn selectie samen voor het All-NBA First Team, dat wil zeggen de vijf beste spelers in de NBA. Twee guards, twee forwards en een center.

Guards

Naast James Harden kan je moeilijk kijken en dus neemt De Hollander hem als eerste op in zijn team. Hij krijgt Damian Lillard van de Portland Trailblazers naast zich. 'Big Game Dame' kende ook een uitstekend seizoen.

Forwards

Er is veel kans dat Anthony Davis als center ingedeeld wordt, maar De Hollander ziet hem in dit team liever als forward. The Brow heeft er een fantastich seizoen opzitten en ving in z'n eentje het uitvallen van DeMarcus Cousins op. LeBron James is geen verrassing, The King speelde voor het eerst alle 82 games in het seizoen.

Center

Op de center komen we Joel Embiid tegen. De fans van Philadelphia zagen dit seizoen hun vertrouwen in 'The Process' en vooral hun geduld beloond. Embiid speelde een beestachtig seizoen en haalde met z'n team voor het eerst in een eeuwigheid de Playoffs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws