? Raptors zetten stap naar volgende ronde, OKC behoudt de hoop en Rockets knallen door

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
? Raptors zetten stap naar volgende ronde, OKC behoudt de hoop en Rockets knallen door
Foto: © photonews

Naast die fantastische partij van LeBron met zijn Cavaliers, stonden vannacht nog drie wedstrijden op het programma in de NBA Playoffs. Daarin gingen de Rockets alvast naar de volgende ronde.

De Rockets voerden de zogenaamde 'gentleman sweep' perfect uit. Ze gunden de Minnesota Timberwolves één thuisoverwinning, maar gingen zelf met vier zeges lopen. Vooral James Harden en Chris Paul deden het voor de Texanen, maar ook Clint Capela was monsterlijk goed. Bekijk hieronder de hoogtepunten. Opgelet, het laden van de filmpjes in dit artikel kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Toronto zet stap in de goeie richting

De Toronto Raptors gooiden het aan het einde van game vier weg, maar in game vijf stonden ze opnieuw op. Met een 3-2 voorsprong tegen de Washington Wizards hebben ze aan één zege in de laatste twee wedstrijden genoeg.

OKC grijpt laatste strohalm

Voor OKC en Russell Westbrook was het van moeten in game vijf. Een nederlaag betekende immers de uitschakeling. Gelukkig stonden Westbrook en George op voor de Thunder. Utah Jazz mag het nu in eigen huis proberen afmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws