Wie levert het oosten af in de Finals? "Celtics zijn enorm sterk, maar LeBron..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wie levert het oosten af in de Finals? "Celtics zijn enorm sterk, maar LeBron..."
Foto: © photonews

De Boston Celtics zijn zonder supersterren Hayward en Irving toch tot in de finale van de Eastern Conference geraakt. Een flinke krachttoer van coach Brad Stevens, die het beste uit zijn jonge talenten haalt. Maar geraken ze ook voorbij LeBron James en zijn Cavaliers?

We vroegen het aan ELEVEN-commentator Glenn De Hollander. "Ik geloofde voor de Playoffs niet echt in Boston, maar als je ziet welke progressie de jongens gemaakt hebben, is dat ongelooflijk. Ik zeg met opzet jongens, want  Rozier, Tatum en Brown blijven uiteraard piepjong. Desondanks hebben ze die rol van Irving en Hayward, gewoon overgenomen. Weinig mensen hadden dat verwacht."

Maar wat tegen LeBron en zijn vrienden? "Het is een mooi verhaal wat de Celtics schrijven, maar ook dat van LeBron James mag gezien worden. Net zoals de voorbije twee jaren waren er twijfels rond de Cleveland Cavaliers bij de start van de Playoffs. Vooral over de verdediging, maar toch krijgt hij zijn team altijd op de rails. Love en Korver zijn tweede opties om 'u' tegen te zeggen."

Cleveland Cavaliers in vijf of zes

"Bij Boston kijkt men teveel naar wat er door blessures wegviel, ze hebben echt wel een ploeg en Brad Stevens is een tovenaar, maar toch denk ik dat het Cleveland wordt in vijf of zes matchen, maar een walkover gaat het niet worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws