Deze superster is bezig huzarenstukje te herhalen

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Deze superster is bezig huzarenstukje te herhalen
Foto: © photonews

Vorig jaar nam Kevin Durant de Golden State Warriors op sleeptouw in de playoffs en bezorgde hij zijn ploeg de titel. De small forward lijkt bezig om dat huzarenstukje te herhalen. Met 37 punten lag hij aan de basis van de zege tegen Houston Rockets in de eerste wedstrijd van de Conference-finale.

"De vijfde wedstrijd van de Finals vorig jaar was één van de meest intensieve wedstrijden die ik ooit gespeeld heb. Een paar maanden later begin je weer aan een lange weg. Het is mijn tweede jaar hier, anderen zijn al aan hun vierde jaar bezig. Zij zullen dat nog meer voelen. We gaan er wel goed mee om", aldus Durant over de intensiteit in de playoffs.

GOED SPELEN EN VOLUIT GAAN

In de serie tegen Houston wil hij volop het initatief nemen. "Ik zet me in tijdens training zodat ik klaar ben om shots te nemen. Vroeg in de match miste ik er een paar. Ik probeerde agressief te zijn. Ik wilde ook de andere jongens erbij betrekken. Ik wil altijd goed spelen en voluit gaan. We hebben altijd het gevoel dat we een goede kans maken."

Volgens Durant is er nog ruimte voor verbetering. "We moeten gefocust blijven. Als we dat doen, kunnen we sowieso leven met het resultaat. Ik weet niet of we op onze top zitten. Ik denk dat we nog beter kunnen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws