Uitschakeling dreigt voor LeBron James & co, Cavs kunnen oninneembare vesting niet veroveren

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Uitschakeling dreigt voor LeBron James & co, Cavs kunnen oninneembare vesting niet veroveren

Haalt LeBron James ook dit jaar de NBA Finals? Het ziet er steeds minder naar uit. 'King James' had Cleveland wel op gelijke hoogte gebracht in de finale van de Eastern Conference, maar Boston won afgelopen nacht zijn derde thuisduel. Boston leidt dus opnieuw in de serie met 3-2.

Boston Celtics leed tot dusver nog geen enkele thuisnederlaag in de playoffs. Nadat LeBron James Cleveland naar twee overtuigende thuisoverwinningen had gepiloteerd, bracht Boston opnieuw zijn defensieve intensiteit in de TD Garden. Boston diepte al in het eerste kwart een diepe voorsprong uit (34-19). Het had zijn schaapjes helemaal op het droge toen het verschil in het begin van het vierde kwart opliep tot boven de twintig punten.

LeBron James geraakte in deze partij niet verder dan een individuele score van 26 punten. Nog erger voor zijn ploeg: geen enkele van zijn teamgenoten haalden de dubbele cijfers. Dan was het een omgekeerd verhaal bij Boston. Door de puike teamprestatie scoorden liefst vijf spelers bij de thuisploeg meer dan tien punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws