Superbowl-kampioen niet meer welkom in Witte Huis, LeBron en Curry nemen beslissing

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Superbowl-kampioen niet meer welkom in Witte Huis, LeBron en Curry nemen beslissing
Foto: © photonews

Het is weer hommeles tussen de Amerikaanse sportwereld en Donald Trump. Die trok de uitnodiging voor een bezoek aan het Witte Huis voor SuperBowl-kampioen Philadelphia Eagles plots in.

De reden? Te veel spelers beslisten om niet op te dagen. Trump maakte van de gelegenheid gebruik om de spelers nogmaals te bekritiseren wegens het boycotten van het volkslied.

In de NBA strijden de Cleveland Cavaliers en de Golden State Warriors om de titel. Ook zij lijken niet naar het Witte Huis te komen bij een eventuele overwinning. "De beslissing van de president om de Philadelphia Eagles  niet te ontvangen heeft me niet verrast", aldus James. "Dit typeert hem helemaal. Zolang hij op post blijft, zal dit soort zaken zich blijven voordoen. Trump eist weer maar eens de aandacht op, maar wat de Eagles gepresteerd hebben is veel belangrijker dan een uitnodiging voor het Witte Huis."

Steph Curry voegde daaraan toe: "Als we kampioen worden, sturen we net als vorig jaar onze kat naar het Witte Huis. Ieder team heeft het recht om zijn mening te uiten. Dat is belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws