Na zevende titel op rij voor zelfde ploeg: wie zijn de uitdagers volgend seizoen?

Na zevende titel op rij voor zelfde ploeg: wie zijn de uitdagers volgend seizoen?
Foto: © photonews

Met zeven titels op rij voor hetzelfde team is er in de Belgische basketbalcompetitie sprake van een bijzondere competitie. Tijd dus om de credits te geven aan wie ze verdient, te bekijken wat Oostende juist zo goed doet en wie de uitdagers zullen zijn volgend seizoen.

"Het is waanzinnig", zegt Dennis Xhaët over de zeven titels op rij van Oostende. "Alle respect voor wat coach Gjergja met die jongens doet. Als ze een nieuwe speler gaan halen, klopt dat altijd ook. Ik had niet gedacht dat ze het in de finale zo gemakkelijk zouden halen van de Giants", geeft Xhaët toe aan Basketbalkrant.

De PlaySports-commentator geloofde sterk in de Antwerp Giants. "Ze waren de club met het grootste budget. Ze hadden de kwaliteiten om Oostende pijn te doen, maar ze hebben het niet gedaan. Ik dacht dat Antwerp alle puzzelstukjes had om Oostende te verslaan. Antwerp gaat ook volgend seizoen blijven wedijveren. Lynch brengt dan weer standvastigheid bij Charleroi. Misschien kan Okapi ook nog een niveautje hoger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws