Kunnen de Lakers meteen voor de prijzen gaan met LeBron? "Ik vrees ervoor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kunnen de Lakers meteen voor de prijzen gaan met LeBron? "Ik vrees ervoor"
Foto: © photonews

LeBron James die naar de Lakers trok, het werd dé move van de zomer in de NBA. Maar kunnen de Lakers mét LeBron wel meteen meedoen voor de titel? We legden het voor aan NBA-kenner Glenn De Hollander.

"Ik vrees ervoor. Als je kijkt hoe sterk het Westen het afgelopen jaar was, wordt het moeilijk. Golden State zal er opnieuw staan en Houston zal wel nog iets proberen deze zomer. Met Portland weet je nooit, maar die werden wel derde en ook OKC en Utah zijn verbeterd tegenover vorig seizoen."

LeBron zat de voorbije jaren in het 'makkelijkere' Oosten van de NBA. "Ook San Antonio, Minnesota en Denver hebben goeie ploegen. Je zit in het Westen al snel met tien teams die volop meedoen voor de playoffs. Tussen plek vier en plek zeven gaan het maar enkele overwinningen verschil zitten, schat ik."

Je moet nog steeds voorbij Golden State

"Als ze echt een contender willen zijn, moeten ze de derde plek pakken. En dan wordt het wellicht Golden State in de Conference Finals." LeBron mist een tweede superster naast zich. "Jongens als Lance Stephenson en Javale McGee hebben het geld van die tweede superster bezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws