Boston - Toronto eerste topper, ook NBA-opener bekend

Boston - Toronto eerste topper, ook NBA-opener bekend
Foto: © photonews

De NBA heeft de kalender bekendgemaakt voor het seizoen 2018-2019. Dat gaat van start op zondag 16 oktober met onder andere kampioen Golden State dat in actie komt. Voorts is het nog uitkijken naar tal van topaffiches.

De tip-off wordt gegeven in Boston, dat op de openingsdag Philadelphia ontvangt. Later die dag is er ook nog Oklahoma - Golden State. Afwachten of Oklahoma opnieuw een stap vooruit kan zetten. Anders is de eerste topper voor vrijdag 18 oktober met Boston - Toronto. Dat zijn de twee beste ploegen uit het Oosten van vorig seizoen. Bij de bezoekers zullen ze dan ook voor het eerst Kawhi Leonard in actie zien.

Het debuut van LeBron James in het shirt van de Lakers komt er een dag eerder al tegen de Portland Trailblazers. Kerstdag belooft ook naar jaarlijkse traditie één van de hoogtepunten uit het NBA-seizoen te worden. Dan staat er een ferme vijfklapper op het menu met New York - Milwaukee, Houston - Oklahoma, Golden State - LA Lakers, Utah - Portland en opnieuw Boston - Philadelphia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws