Oostende kan voorbeeld van Antwerp niet volgen in Champions League

De kustboys hebben er alles aan gedaan en mochten tot in het laatste kwart hopen, maar een tweede Belgische zege in een paar dagen zat er in de Champions League niet in. Oostende knokte telkens terug na een run van Promitheas, maar in de slotfase liepen de Grieken definitief uit.

Liefst acht balverliezen in het openingskwart deden de enthousiaste Oostendse start teniet. De Grieken namen helemaal over in het tweede kwart en brachten een stand van 35-47. Ook bij de rust keek Oostende nog tegen een flinke achterstand aan.

De thuisploeg kwam wel uitstekend uit de kleedkamers. Met een 15-3-tussenspurt nam het zelfs even de leiding over. Nadat Oostende de turnovers weer begon op te stapelen, liep Promitheas opnieuw uit naar 60-68. Oostends topschutter Djurisic en ook Djordjevic brachten hun team weer in de running bij een stand van 71-73. Meier en en Brown schonken Promitheas hierna toch nog de overwinning met 84-93.