Zo'n klein verschil! Basketbalkraker tussen Charleroi en Oostende kent onnoemlijk spannend slot

De eerste topper van onze Belgische basketbalcompetitie heeft niet teleurgesteld. Charleroi en Oostende maakten tot helemaal op het einde allebei kans op de overwinning. Good old Dusan Djordjevic besliste de partij.

Aan de rust hadden de bezoekers één punt meer gescoord. Ze gingen met 29-30 de kleedkamers in. Charleroi leek in de loop van de tweede helft de match over te nemen. De Carolo's kwamen in het vierde kwart 55-48 voor. Zes minuten voor het einde was het nog 59-53.

Oostende presteerde dan toch weer het best in 'money time'. De kustploeg ging in de slotminuten nog op en over Charleroi. Een bom van Djordjevic legde op 31 seconden van het einde de 64-65-eindstand vast. Voormalig Oostendespeler Katic kreeg nog de kans om zijn ex-team te nekken, maar zijn lay-up belandde niet in de korf.