Voorspellingen bij de start van het NBA-seizoen: Wat met LeBron en zijn Lakers?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Voorspellingen bij de start van het NBA-seizoen: Wat met LeBron en zijn Lakers?
Foto: © photonews

Nog voor dit NBA-seizoen begonnen was, lag hét gespreksonderwerp van de eerste maanden al vast. Hoe zal LeBron het doen met zijn LA Lakers? We legden het voor aan Glenn De Hollander van Play Sports.

"Ik verwacht nog meer show in LA dan anders, maar ik weet niet hoe hoog ze gaan eindigen. De Playoffs gaan ze wel halen, maar tussen plaats vier en tien ligt het altijd dicht bij elkaar in het sterke Westen. Hij is wel iets van plan met die jonge gasten en ze gaan vaak de bal krijgen."

LeBron wordt een soort mentor op het veld dus. "Voor die jonge spelers is LeBron echt een rolmodel. Ze gaan kunnen leren van zijn professionalisme op en naast het veld." Voorlopig gaat het nog om een overgangsjaar bij Los Angeles. "Of LeBron een beter team heeft dan vorig jaar? Slechter dan die Cavaliers kon in principe niet."

Ingram voorlopig tweede man

Volgend jaar moet dan het échte topjaar worden. "Ze gaan zien welke jongeren echt progressie maken en gaan volgende zomer wél voor die tweede sterspeler gaan om naast LeBron te zetten. Voorlopig is Ingram daar de tweede man, maar die moet echt wel nog veel progressie maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws