? Nacht van glansprestaties in de NBA: Stephen Curry doet met 51 punten nog straffer dan de rest!

? Nacht van glansprestaties in de NBA: Stephen Curry doet met 51 punten nog straffer dan de rest!
Foto: © photonews

Het was weer basketspektakel ten top afgelopen nacht in de NBA. Verschillende sterren over tal van ploegen heen verzorgden de show. Niemand kon echter tippen aan Stephen Curry, de MVP van 2015 en 2016.

De Golden State Warriors vierden in eigen huis een blow-out tegen Washington: 144-122. Man van de match was ontegensprekelijk Stephen Curry, die maar liefst 51 punten scoorde met behulp van elf bommen van achter de driepuntlijn. De vijftiger die Detroit-speler Blake Griffin de vorige nacht liet optekenen, is zo meteen weer overtroffen.

Er waren nog heel wat anderen die zich in de schijnwerpers speelden. Kawhi Leonard, één van dè transfers van het tussenseizoen, schonk met 35 punten zijn nieuwe club Toronto een 112-105-overwinning tegen Minnesota Timberwolves. Zach Lavine was goed voor 32 punten, waaronder de beslissende vrijworpen, voor Chicago in de 112-110-zege tegen Charlotte.

ROCKETS EN SIXERS WEER ONDERUIT

Utah-speler Mitchell was met 38 punten ook uitstekend bij schot en dat was slecht nieuws voor de Houston Rockets. De ploeg van James Harden verloor met 89-100 en leed al zijn derde nederlaag van het seizoen. Dat was ook het geval voor Philadelphia, dat van Giannis Antetokounmpo (32 punten) en Milwaukee een 123-108 aangesmeerd kreeg. LeBron James vierde overigens zijn eerste zege als Laker tegen Phoenix.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws