Jamal Murray scoort ei zo na vijftiger en verlengt zegereeks van zijn ploeg, ook Golden State en Toronto blijven winnen

Tal van topploegen kwamen de voorbije nacht in actie in de NBA. Boston moest zijn meerdere erkennen in Denver, dé verrassing tot dusver. De 48 punten van Jamal Murray hadden daar wel wat mee te maken. Golden State en Toronto blijven ook vlot de zeges aan mekaar rijgen.

Denver - Boston was de meest tot de verbeelding sprekende affiche. Denver kon met acht zeges en slechts één nederlaag een verrassend sterk rapport voorleggen. Murray piloteerde zijn ploeg naar de negende overwinning van het seizoen. Het werd 115-107.

GOLDEN STATE OP DE GEKENDE MANIER

Titelverdediger Golden State werd een helft wel in bedwang gehouden door Memphis, maar ontplofte zoals zo vaak in het derde kwart. In die periode scoorde de thuisploeg liefst 35 punten en werd het pad geëffend voor een 117-101-overwinning.

Bij Toronto strandde Lowry op slechts drie rebounds van een triple-double. Zijn ploeg klopte Utah met 124-111. Het Houston van James Harden ging winnen in Indiana met 94-98. New York en Chicago, twee ploegen onderin, maakten van hun onderlinge duel een echte kraker. Chicago haalde het met 115-116 na twee verlengingen.