? Toronto lijdt derde nederlaag in vier matchen tegen eerste achtervolger

? Toronto lijdt derde nederlaag in vier matchen tegen eerste achtervolger
Foto: © photonews

Toronto is nog altijd de ploeg met het beste rapport in de NBA, maar het loopt eventjes een tikkeltje moeizamer. De Raptors zitten aan hun derde nederlaag in vier matchen. De meest recente kwam er wel tegen een taaie tegenstander. Milwaukee doet het verrassend goed.

Richting eind van het eerste kwart zag het er nochtans aardig uit voor Toronto (30-22), maar Milwaukee sloeg snel terug. In het laatste kwart geraakte de leider moeizaam uit de startblokken. Zo stond het na scores van Snell en Brown 74-85.

BROGDON EN GIANNIS BESLISSEND

Via Ibaka, Leonard en VanVleet leek Toronto nog erop en erover te gaan. In de slotminuten speelden de Bucks het beter uit. Een bom van Brogdon en een lay-up van Antetokounmpo bleken beslissend: 99-104. Milwaukee springt over Philadelphia naar de tweede plaats in het Oosten.

Met Detroit - New Orleans, San Antonio - Utah en New York - Charlotte stonden er nog drie andere wedstrijden op het programma. Bekijk onderstaand filmpje om te weten te komen hoe het daar afliep. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws