? Nu ook 'buzzer beater' in Orlando, 36 punten van George volstaan niet in Dallas

? Nu ook 'buzzer beater' in Orlando, 36 punten van George volstaan niet in Dallas
Foto: © photonews

De vorige 'buzzer beater' is nog maar drie dagen geleden. Toen haalde Sacramento het op de valreep van de LA Lakers. Deze keer was het aan Orlando om te vieren. Door een score van Fournier in de slotseconde hield de Magic de zege thuis tegen Detroit. Voor de topteams was er wisselend succes.

Orlando en Detroit hebben tot dusver allebei meer wedstrijden verloren dan gewonnen. Ze kunnen elke overwinning dus goed gebruiken. Met drie vrijworpen bracht Bullock de Pistons op twee seconden van het einde nog langszij, maar dan moest het moment van Fournier 'at the buzzer' nog komen. Zo werd het 109-107 voor Orlando.

Paul George leverde een schitterende prestatie op het terrein van de Dallas Mavericks. Dan wel vooral op individueel vlak, want zijn OKC ging toch onderuit. George scoorde dan wel 36 punten, in de slotfase ging Dallas nog op en over Oklahoma: 105-103.

TORONTO DOET WAT PHILLY NIET KAN

De Toronto Raptors deden wel wat van hun verwacht werd, al kregen de zege ook niet cadeau. De ploeg uit Canada won met 89-95 in Chicago. Nog in het Oosten kenden de Philadelphia 76ers een veel moeilijkere avond. Ze kregen een oplawaai in Portland: 129-95.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws