Basketbal

Sterke Stephen Curry goed voor massa tweepunters, ook Westbrook helpt zijn team aan zege

Sterke Stephen Curry goed voor massa tweepunters, ook Westbrook helpt zijn team aan zege

Kampioen Golden State heeft onder impuls van Stephen Curry het goede ritme nu helemaal te pakken. De Warriors vierden in Washington hun negende zege op rij. Curry toonde daar zijn inside game nog eens. Hij scoorde maar liefst 38 punten en had daar amper twee driepunters voor nodig.

Ook door naar de vrijworplijn te gaan, was Curry succesvol. Zo hielp hij de Warriors in het slot van het eerste kwart aan een geruststellende voorsprong. Na een 3-point-play van Curry breidde Golden State de kloof uit naar 69-84. Via Randle en Satoransky kwam Washington nog sterk terug, maar McKinnie en Looney zorgden weer voor een ruimer verschil. Golden State wono met 118-126.

Met 23 punten, 17 rebounds en 16 assists had Oklahoma-uitblinker Westbrook zijn triple-double weer te pakken tegen New Orleans. Het was ook via Ferguson, Grant en vooral Adams dat OKC kon uitlopen. Bij 77-55 leek de match gespeeld, al had de thuisploeg aan het einde niet veel overschot meer: 122-116.

LAKERS VERLIEZEN OPNIEUW ZONDER LEBRON

Er waren nog twee andere wedstrijden: Portland ging met 106-120 winnen bij Phoenix Suns. De LA Lakers verloren zonder LeBron James van de Minnesota Timberwolves met gelijkaardige cijfers. In die partij werd het 105-120.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.